Schrijf je in op onze nieuwsbrief !

GreenPlayer

Greenplayer biedt een totaal nieuwe manier om uw digitale communicatie te beheren dankzij een online beheermodule die een waaier aan innovatieve functionaliteiten bevat die u helpen uw doelpubliek beter te benaderen en het bereik van uw boodschap te vergroten.


» Meer info

iHospitals

iHospitals bevat een zeer uitgebreid pakket aan audiovisuele signalisatie en communicatie oplossingen die uw bezoekers en medewerkers op een doeltreffende manier informeren en oriënteren dankzij zowel interne als externe communicatiekanalen, dit op één of meerdere sites.

» Meer info

iSchool

iHospitals bevat een waaier aan audiovisuele signalisatie en communicatie oplossingen die uw studenten, leerkrachten en bezoekers op een doeltreffende manier informeren en oriënteren. Mis geen enkele informatie over het algemene leven op het campus, lesroosters, lokalen, projecten, enz.

» Meer info

Open View

Geef uw interieur een meer menselijke toets dankzij onze lichtgevende plafond tegels. Deze tegels zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen en worden vervaardigd uit hoogstaand plexiglas om u zodanig de best mogelijke weergave te geven. Onze plafonds bieden de meest natuurgetrouwe licht weergave en staan garant voor een hoge helderheid, een optimale kleurweergave en beschikken over een anti-reflecterende oppervlakte om de weerkaatsing van zonlicht te minimaliseren. Deze LED plafond tegels genieten van een zeer laag energieverbruik en geven u de mogelijkheid om milieu bewust uw omgeving te verlichten. Wij bieden oplossingen op maat dus aarzel zeker niet om ons te contacteren om samen te kijken wel concept het best in uw omgeving past.

Radio Sign

Mediawind stelt u RADIO SIGN voor, één van de meest innovatieve producten op gebied van digitale signalisatie met diverse voordelen zoals : - Geen netwerk kabels of WIFI signaal nodig - Geen stroomkabels nodig - Geen foute of gedateerde communicatie - Transparante communicatie naar uw bezoekers toe Dankzij het zeer lage frequentie gebruik (10x minder straling dan een GSM) dat getest en goedgekeurd is voor de gezondheidszorg hebben de batterijen van onze RADIO SIGN displays een autonomie van meer dan 10 jaar! Buiten de communicatie op zich kan ook de lay-out op een zeer gemakkelijke manier aangepast worden aan uw huisstijl.

For Easy Life

For Easy Life bevat een reeks signalisatie en communicatie oplossingen speciaal ontworpen voor zorginstellingen voor senioren, rusthuizen, en service flats of woningen.